En del av något större

Finansmaklarna-2-2_scaled_LIGHTBOX.jpg
  
Många tycker att det känns komplicerat och tidskrävande att placera kapital. Vår erfarenhet och pedagogik får många att ändra uppfattning.  
 
  • Personligt engagemang
  • Nöjda kunder sedan 2002
  • Skräddarsydda lösningar
gray-road-and-green-mountains-1687122_scaled_FULL.jpg

Gör det svåra enkelt

Många som söker sig till oss tycker att det känns komplicerat och tidskrävande att placera kapital. Vår erfarenhet och pedagogik gör det svåra enkelt.

Vi har alltid varit lokala specialister engagerade i att hitta investeringslösningar som passar just dig utifrån dina behov. Idag är vi en del av Garantum Wealth Management och visionen om att vara den främsta aktören inom individanpassad förmögenhetsrådgivning.

provision_scaled_FULL.jpg

Transparens

Det är viktigt för oss att våra kunder förstår vilka kostnader som är förknippade med olika investeringar och hur vi tar betalt för våra rådgivningstjänster. Därför arbetar vi med en nettomodell där alla traditionella ersättningar från olika finansiella sparprodukter och förvaltningstjänster istället betalas till dig som en rabatt. I gengäld tar vi ut en rådgivningsavgift. 

Våra produkter och tjänster

Det här är några områden där vi tillsammans med Garantum har en samlad expertis:

• INDIVIDANPASSAD RÅDGIVNING – personlig förmögenhetsrådgivning, lokalt nära dig.
• PRIVATE BANKING – skräddarsydd helhetslösning.
• FÖRSÄKRINGS- OCH PENSIONSPLANERING – utifrån dina behov.
• BRETT PRODUKTERBJUDANDE – kvalitetssäkrat fondtorg, aktiehandel och
   strukturerade produkter.
• DISKRETIONÄR FÖRVALTNING – professionell förvaltning av din portfölj.
• SKATT, JURIDIK OCH REVISION – via närstående partners.

kartlaggning_scaled_FULL.jpg

Noggrann kartläggning

Med stöd från placeringsrådet hos Garantum Wealth Management är vi alltid uppdaterade med det senaste från marknaden och vilka investeringsteman som ser intressantast ut just nu. Utifrån det och din unika situation så tar våra rådgivare fram lösningar som passar just dig och ingen annan. 

Så här går det till

1

Behovsanalys

Du träffar en personlig rådgivare för en behovsanalys och går tillsammans igenom din ekonomiska situation och dina ambitioner och drömmar. 

2

Skräddarsytt förslag

Rådgivaren utgår från behovsanalysen och tar fram ett skräddarsytt förslag som passar dig och ditt kapital. 

3

Presentation av förslag  

Du och rådgivaren träffas och går igenom förslaget. 

4

Uppföljning

Du och rådgivaren träffas kontinuerligt och går igenom hur placeringarna har utvecklats och uppdaterar din behovsanalys.

Lång erfarenhet och personligt engagemang skapar förutsättningar för dina drömmar. 

Nöjda kunder sedan starten 2002

”Jag har varit kund i över 10 år i både upp- och nedgångar på marknaden och värdesätter det personliga hantverket och engagemanget som Svenska Finansmäklarna erbjuder mig.”
 
”Som egen företagare har jag varken tid eller kunskap att sätta mig in i förvaltningen gällande finansiella instrument. Som ett resultat av att rådgivningen och det personliga bemötandet varit mycket bra så har jag haft samma rådgivare hos Svenska Finansmäklarna i cirka 15 år.”
 
”Till skillnad från min tidigare kontakt på banken så har jag äntligen hittat en rådgivare som både har hög kompetens och ett stort engagemang.”
 
dreams 4_scaled_LIGHTBOX.jpg

Boka rådgivning och skapa förutsättningar för dina drömmar