En del av något större

Finansmaklarna-2-2_scaled_LIGHTBOX.jpg
  
Många tycker att det känns komplicerat och tidskrävande att placera kapital. Vår erfarenhet och pedagogik får många att ändra uppfattning.  
  • Personligt engagemang
  • Nöjda kunder sedan 2002
  • Skräddarsydda lösningar
gray-road-and-green-mountains-1687122_scaled_FULL.jpg

Gör det svåra enkelt

Många som söker sig till oss tycker att det känns komplicerat och tidskrävande att placera kapital. Vår erfarenhet och pedagogik gör det svåra enkelt.

Som ett anknutet ombud till Garantum Fondkommission AB och Försäkringsförmedlare har vi möjligheten att arbeta med de flesta banker, fondbolag och försäkringsbolag.

provision_scaled_FULL.jpg

Ingen provision

Vi mottar ingen provision från finansiella värdepapper. All löpande provision på finansiella värdepapper tillfaller kund som en återläggning i depån i form av en rabatt. Vi arbetar istället med en rådgivningsavgift.

Våra produkter

Vi ger råd om fonder, aktier, alternativa investeringar, försäkringar och depålösningar.

kartlaggning_scaled_FULL.jpg

Noggrann kartläggning

Vårt investeringsråd kvalitetssäkrar och sonderar kontinuerligt marknaden. Vi intervjuar till exempel fondbolag, fondförvaltare och produktbolag för att kunna erbjuda dig de bästa lösningarna.

Så här går det till

1

Behovsanalys

Du träffar en personlig rådgivare för en behovsanalys och går tillsammans igenom din ekonomiska situation och dina ambitioner och drömmar. 

2

Skräddarsytt förslag

Rådgivaren utgår från behovsanalysen och tar fram ett skräddarsytt förslag som passar dig och ditt kapital. 

3

Presentation av förslag  

Du och rådgivaren träffas och går igenom förslaget. 

4

Uppföljning

Du och rådgivaren träffas kontinuerligt och går igenom hur placeringarna har utvecklats och uppdaterar din behovsanalys.

Lång erfarenhet och personligt engagemang skapar förutsättningar för dina drömmar. 

Nöjda kunder sedan starten 2002

”Jag har varit kund i över 10 år i både upp- och nedgångar på marknaden och värdesätter det personliga hantverket och engagemanget som Svenska Finansmäklarna erbjuder mig.”
 
”Som egen företagare har jag varken tid eller kunskap att sätta mig in i förvaltningen gällande finansiella instrument. Som ett resultat av att rådgivningen och det personliga bemötandet varit mycket bra så har jag haft samma rådgivare hos Svenska Finansmäklarna i cirka 15 år.”
 
”Till skillnad från min tidigare kontakt på banken så har jag äntligen hittat en rådgivare som både har hög kompetens och ett stort engagemang.”
 
dreams 4_scaled_LIGHTBOX.jpg

Boka rådgivning och skapa förutsättningar för dina drömmar